Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Over mijzelf Boeketten en tuin arrangementen Boeketten Miniaturen Taarten en cupcakes Projecten Beurzen agenda Contact 

Startpagina

Prachtige sushi in verschillende vormen en variaties.

Bent u op zoek naar miniaturen uit Azie met name uit Thailand, dan bent u bij My Thai Miniaturen op het juiste adres. Deze miniaturen worden onder andere gemaakt door Thaise vakminiaturisten en worden door mijzelf ter plekke met zorg uitgezocht en geselecteerd.Ik kom bij de mensen thuis of in hun kleine ateliers en struin verder alle locale markten af.Naast het vaste assortiment o.a. de plantjes, visjes, Thaise maaltijden, producten gemaakt van Thaise klei, het kookgerei zoals de wok met toebehoren en de aardewerken kookpotten, de fijn gevlochten manden van bamboe die zo heerlijk ruiken en al die andere miniaturen waarvan u mij kent van de beurzen, heb ik jaarlijks ook altijd weer nieuwe miniaturen.Wat dacht u van een rijkelijk gevulde marktkraam vol met Aziatische groente en fruit of zo,n typische Thaise eetkraam die je daar overal op straat ziet staan. De saté ligt te roosteren, de vers gesneden groente ligt te wachten voor de wok en de cola staat koud..... het water loopt je in de mond.Veel plezier met het bekijken van deze site en zoals de Thai zeggen; Sawadee ka!

Hand gemaakte boeketten uit eigen atelier in de door u gewenste kleur of samenstelling.Kijk op de pagina boeketten en tuin arrangementen!

Welkom op de site van My Thai Miniaturen


http://www.magix.com http://www.magix.com 

My Thai Miniaturen